Category: BLOG

Cara Terbaik Meninggalkan Kejahatan

CARA MENINGGALKAN KEJAHATAN Cara untuk meninggalkan kejahatan ialah dengan lebih fokus melakukan kebaikan. Sering dipesankan, buatlah kebaikan sehingga kita penat untuk melakukan maksiat. Kejahatan terjadi ….

Burger Aizat Johary

ASSALAMUALAILUM DAN SALAM SEJAHTERA ANDA LAPAR??? JANGAN RISAU KAMI MENJUAL PELBAGAI JENIS BURGER DAN MENYEDIAKAN PENGHANTARAN TERUS KE DEPAN RUMAH KALAU BERMINAT TERUS WHATSAPP KE ….

Nice Sharing From Neelofa

Nice sharing from Neelofa : ✅ Setiap hari bangun awal sikit sebelum Subuh untuk buat solat-solat sunat. Lepas Subuh dia akan stay lebih kurang 2 ….

Minyak Zaitun Skinz

*KENAPA PERLU KITA AMALKAN PENGAMBILAN YG BERTERUSAN MINYAK ZAITUN skinz* Terbukti menjadi penawar; PARU-PARU *Asthma *Toksik akibat merokok *Sukar bernafas PAYUDARA *Khasiat penting ibu menyusu ….

Order Pati Santan Segar

Assalamualaikum semua! Open order pati santan segar🥥Santan fresh dari kelapa kampong tempatan🥥Tanpa sebarang campuran pemekat / bahan pengawet🥥Menggunakan air bertapis🥥Tak perlu susah2 kami hantar sampai ….

7 Sunnah Nabi Setiap Hari

Assalamualaikum.. Selamat pagi 🌹 _*”IKUTI TUJUH (7) SUNNAH NABI SETIAP HARI”*_ *1. _”Cerdasnya orang yang beriman adalah yang mampu mengolah hidupnya yang sesaat dan sekejap ….

Presiden Jerman Perempuan Hebat

HANYA DI NEGARA KA FA RA “Perempuan paling gah di dunia” bersama suami dalam perjalanan balik dari Pasar..Pn “Merkel” ketua Pentadbir Kerajaan bagi sebuah Negara ….

Sandwich Letops

❤️OPEN ORDER SANDWICH LETOPS❤️ KHAMIS 29/10/2020 FILLINGS: ❤️ EGG MAGIC ❤️ TUNA LETOPS ❤️ SARDIN LETOPS SET FIESTA ATAU ECOPAX beminat klik link 👇 www.wassap.my/+601160710634/sandwich